top of page

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

 • Vanaf en tot welke leeftijd mag mijn baby komen bubbelen?
  Je baby mag floaten van af het moment dat het navelstompje er af is en geheeld is, dus van af ongeveer 14 dagen. Tot een leeftijd van 7 maanden, dit omdat baby’s anders te lang worden en hun rust niet meer kunnen vinden om relaxed te floaten. Natuurlijk is dit een indicatie, premature of dysmature baby’s kunnen soms wel tot 10 maanden floaten met de nek ring. Na 7 maanden hebben we de zogenaamde chest-float, hier leunen ze meer boven op de drijfband en kunnen ze wat vrijer bewegen boven water, waardoor je baby als hij of zij wat groter is ook nog lekker kan bubbelen!
 • Wat moet ik meenemen naar de spa?
  Alleen je baby. Wij zorgen voor de rest! Het liefst neem je je kleintje mee met een vol buikje, want met een leeg maagje float je baby niet graag omdat het best intensief kan zijn. Lukt dit niet? Neem dan voor de zekerheid nog een voeding mee. Wij hebben de mogelijkheid om een fles en of potje eten op te warmen!
 • Mag mijn baby floaten als hij ziek is of als hij een vaccinatie heeft gehad?
  Omdat het vaak voorkomt dat je baby niet fit is na de vaccinatie raden wij het af om te komen floaten binnen 24 uur, ook mag je kleintje dan niet gemasseerd worden. Heeft je baby hele lichte verkoudheidsklachten, dan mag hij of zij gewoon lekker komen bubbelen! Indien je baby griep of diarree heeft vragen wij ook om je floatsessie uit te stellen. Een floatsessie is voor een ziek kindje te intensief.
 • Mijn baby heeft eczeem is het dan wel verstandig om te komen?
  Ja! Het water in de spa baden wordt continu gezuiverd wat een positief effect heeft op de huid van je baby. Het kan zelfs zachter aanvoelen na een float sessie! Smeer je normaal het huidje in tegen eczeem? Doe dit dan ná de float sessie.
 • Ik wil graag foto’s en video’s maken, mag dat?"
  Natuurlijk mag je een foto of een filmpje maken als jou kleintje aan het spetteren is in de spa. Wij vragen je echter om niet te filmen of foto’s te maken tijdens de baby massage. Live gaan op de socials of FaceTimen kan veel onrust brengen, daarom vragen wij om dit niet te doen. Belangrijker dan foto’s en filmpjes is natuurlijk genieten van je kleintje! We zouden het erg leuk vinden als je je herinneringen met ons deelt via Instagram of Facebook! Vind je het leuk als wij een foto van jou kleintje op onze instagram pagina zetten? Laat het ons weten!
 • Hoe ziet een bezoek aan de baby spa eruit?
  Hier lees je alles over hoe een bezoekje aan de spa eruit ziet en wat de voordelen van Floaten en de baby massage zijn. Heb je hierna nog vragen? Neem dan gerust contact op!
 • Hoe intensief is floaten voor mijn baby?
  Floaten is best intensief voor jou kleintje, dit is iets dat opgebouwd moet worden. Vaak zien we dat 10 minuten voor de eerste keer al genoeg is maar na drie sessies kan dit al 20-25 minuten zijn. Dit is per baby erg verschillend. We zullen dan ook kijken wat jou baby aankan. Het is verstandig om op de dag dat je komt floaten met je kindje, niets anders te plannen. Zelfs even winkelen of ergens op bezoek gaan kan al teveel prikkels veroorzaken. Je baby slaapt vaak lang na een bezoek aan de spa. Maar zorg dat hij of zij geen slaapje overslaat van te voren, want een uitgeruste en gevoede baby houdt het beter vol in de spa.
 • Ik wil annuleren / annuleringsbeleid
  Kun je toch niet komen? Wat jammer! Je kan je afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Dit kan makkelijk per e-mail of Whatsapp. Als je annulering bevestigd hebben weet je zeker dat jouw afspraak geannuleerd is. Kom je niet of zeg je te laat af? Dan moeten wij een deel of alle kosten in rekening brengen.
 • Is Lievies Baby Spa rolstoel toegankelijk?
  Het pand waar Lievies Baby Spa in is gevestigd is rolstoel toegankelijk. Er is een lift naar boven toe en ook het toilet is goed bereikbaar. Indien nodig doen we graag de deur van de hoofdingang voor je open, want deze gaat niet automatisch. Laat je het weten als je er bent?
 • Heb je een klacht, op of aanmerking of een compliment?"
  Het liefst hebben wij natuurlijk complimenten maar helaas komt het soms voor dat dit niet aan de orde is. Heb jij een klacht of een op of aanmerking na jou bezoek aan onze baby spa? Laat dit dan het liefst binnen 24 uur aan ons weten via e-mail of een Whatsapp. Zo kunnen we het er over hebben en eventueel een passende oplossing zoeken samen.
bottom of page