top of page
Lievies Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa
Lievies Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa
Baby spa Bad
Lyanne eigenaresse Lievies Baby Spa-Apeldoorn-Ugchelen-Floaten-Hydrotherapie

Fijn om je hier te zien!

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lyanne Peters, mij zul je ontmoeten als je een bezoekje brengt aan Lievies Baby Spa. In februari 2019 ben ik moeder geworden van onze zoon Davi en in maart 2021 is onze tweede zoon/kleine broertje Védin geboren. Dit wekte de interesse in alles wat te maken heeft met baby's. 

Ik ben in eerste instantie gestart met een webshop, Lievies21 , waar ik producten verkoop wat te maken heeft met de zwangerschap en de baby tijd. Alle producen die ik verkoop sta ik 100% achter en heb ik zelf ook gebruikt bij mijn kinderen of gebruik ik zelfs nog steeds. 

In Mei 2023 heb ik de kans gekregen om La Luna Baby Spa over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ik heb zo snel mogelijk alles geregeld en ben inmiddels gecertificeerd docente Shantala babymassage.

Door mijn achtergrond als pedagogisch medewerker en begeleider binnen de gehandicaptenzorg heb ik een soort zesde zintuig ontwikkeld. Waarmee ik goed kan inschatten waar de wensen en behoefte van iemand zit. Ik zal altijd vragen stellen en mijn ervaringen met je delen naar behoefte. 

Wist je trouwens dat je de Baby Spa altijd privé hebt? 

Een optimaal spa moment is een moment voor jou en je kindje. Om deze reden zullen er ook nooit andere klanten tegelijk met jou in de spa zijn. Optimaal ontspannen en genieten in alle rust. 

Ik kan niet wachten om jou te zien in de Baby Spa. WIl je een afspraak maken? Klik dan hier

Heb je vragen? Stuur me gerust een bericht via Whatsapp of e-mail.

Floaten

Floaten is een vorm van hydrotherapie ofwel het bewegen in warm water. Tijdens het floaten draagt je baby een veilige nek ring, waarbij zijn of haar kinnetje op de zachte ring rust. Hierdoor én door de tegendruk van het water, dat is verwarmd tot lichaamstemperatuur, voelt je baby heerlijk gewichtloos en kan hij of zij lekker rond dobberen net zoals in mama’s buik!

 

Floaten verbetert de balans van je baby, wat op lange termijn kan helpen bij het kruipen, lopen en zwemmen. Daarnaast helpt de tegendruk van het water tegen de beruchte buik krampjes. Door de inspanning van de floatsessie versterken de spieren en de longen van je baby. Ook ondersteunt het gevoel van het water de ontwikkeling van de hersenen.

 

Waardoor je baby lekker lang slaapt na het floaten? Het warme water werkt erg kalmerend en is goed voor het slaapritme.

 

Je kleintje aan het genieten? Dan zet ik een kopje koffie of thee voor jullie!

Floaten nekfloat Lievies Babyspa
Lievies Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa

Massage

Na de floatsessie van ongeveer een half uur (afhankelijk van hoe jou baby het ervaart), starten we met de baby massage. Een massage gebaseerd op de technieken van de Shantala baby massage van ongeveer 20 minuten. Dit zal ik voordoen op een pop en zal jij als vader, moeder of begeleider zelf uitvoeren op je baby. Zo kan je het thuis nog eens doen!

 

Door te masseren geef je je baby een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen daarnaast heeft het een positieve werking op emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

 

De massage heeft ook een grote invloed op de hormonen van je baby. Zo gaat het stresshormoon Cortisol omlaag maar de hormonen voor een prettige stemming en liefde omhoog (Serotonine & Oxytocine). Daarnaast heeft het nog veel meer voordelen, een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld, net zoals bij het floaten het slaapgedrag van je baby maar ook het immuunsysteem wordt versterkt.

 

Is je kindje prematuur geboren? Dan is de massage ook aan te raden, het heeft namelijk zeer positieve effecten voor bijvoorbeeld de groei van je kleintje. Ook draagt het bij aan een betere hechting tussen ouder en kind na een couveuse periode. Hier masseren we wel zachter en kijken we goed naar de behoeften van jouw baby.

Ben je benieuwd hoeveel je baby weegt? Wij hebben een speciale weegschaal staan zodat je je kleine kan wegen.

 

Bij Lievies Baby Spa is jou baby koning(in)! Wij respecteren de grens en gunnen jou baby de tijd om te wennen. Gaat het echt niet? Dat kan gebeuren. We willen niks dwingen, dan mag je gewoon een andere keer opnieuw komen proberen.

bottom of page